OMRON België

Het leven van mensen verbeteren en bijdragen aan een betere samenleving

Wees een pionier in het creëren van geïnspireerde, toekomstgerichte oplossingen. Ga nieuwe uitdagingen aan met moed en passie. Handel met integriteit en stimuleer mensen zich te ontplooien.

eu doorway page healtcare 1 prod

Gezondheidszorg

OMRON Healthcare is een van de grootste producenten van medische apparatuur voor therapieën en gezondheidsbewaking. Tot de producten die het bedrijf levert behoren onder meer bloeddrukbewakingsapparatuur, apparatuur voor meten van lichaamstemperaturen, systemen voor de behandeling van ademhalingsproblemen, elektronische koortsthermometers en lichaamsvetmonitoren. Wij streven naar de levering van een compleet zorgbehandelingssysteem dat zich richt op het tegengaan en genezen van veel voorkomende gezondheidsproblemen als hoge bloeddruk, diabetes en overgewicht.
BEZOEK DE WEBSITE
eu doorway page industrial 3 sol

Industrial Automation

Industrial Automation is een markt-leider op het gebied van producten en toepassingsexpertise voor techno-logisch geavanceerde industriële automatiseringstoepassingen. OMRON Industrial Automation legt zich toe op de levering van ongeëvenaarde automatiseringsproducten en specifieke toepassingsoplossingen voor elke bedrijfstak. Het product-portfolio omvat: systemen voor fabrieksautomatisering, sensoren en veiligheidsproducten, motion controllers en aandrijvingen, industriële componenten en vision-systemen.
BEZOEK DE WEBSITE
pcb aoi

Inspection Systems

In de hedendaagse concurrerende en kostenbewuste productieomgeving is een balans vinden tussen kwaliteit en snelheid via automatisering essentieel voor succes. OMRON Inspection Systems helpt bij het voldoen aan de altijd groeiende vraag naar lagere kosten in combinatie met de allerhoogste kwaliteit.
BEZOEK DE WEBSITE
eu doorway page ec 1 prod

Elektronische componenten

OMRON Electronic Components heeft de technologie en de kennis in huis om componenten voor vrijwel elke elektronische toepassing te bouwen. De combinatie van uiterst geavanceerde ontwerptechnieken en de keus uit een enorm breed assortiment aan kwaliteitsproducten, garandeert perfecte maatwerkoplossingen voor afnemers van componenten in heel Europa: relais, schakelaars, connectoren, sensoren, etc.
BEZOEK DE WEBSITE